OM KABiT

Vilka är vi som startade KABiT och vad är vår ambition med KABiT?

"Ditåt är vårt målsikte"

"Vår strävan är att göra det bästa för våra barn och ungdomar"

Anna, Mattias och My är grundarna och ägarna till Kabit AB.

Vi träffades under tiden vi arbetade för DavSjö under 2004-2015. Där arbetade Anna som ekonom, Mattias och My i olika arbetsledande befattningar. När det stod klart att Peter och Lennart som var huvudägare av DavSjö skulle sälja företaget 2015, ville vi fortsätta driva egna verksamheter i framtiden. Detta skulle kännetecknas av samma höga personaltäthet, kompetent personal och ett genuint engagemang för de barnen/ungdomarna som är hos oss.


Efter många långa kvällar med planerande och diskuterande startade vi upp vår första verksamhet hösten 2015 för att sedan starta ytterligare en verksamhet 2016 och en tredje 2017. Alla belägna i centrala Hörby.

På vår resa har vi lyckats samla ihop helt fantastiska och engagerade människor som hjälper oss att uppnå våra mål. Dessa personer tillför den kompetens, värme, engagemang som behövs för att driva vår typ av verksamhet. Vi är tacksamma för att ni är med oss och tillsammans ska vi fortsätta skapa/utveckla Kvalificerade Anpassade Boendelösningar I Tiden. Där finns flera verksamhetsområde där vi ser utvecklingsmöjligheter för att på bästa sätt stödja utsatta barn och ungdomar.

Vi kommer alltid att ha som huvudsakligt fokus att göra det bästa för de barn och ungdomar som är hos oss i våra verksamheter.


/Anna, Mattias och My